Vervoer Balaton Sound


Ben je op zoek naar vervoer voor op Balaton Sound te geraken? Journey Of Sound biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan om op Balaton Sound te geraken!

Journey Of Sound Road Trip To Balatond Sound

Geen paniek dus, je moet helemaal niet te voet naar Hongarije. De goedkoopste en gemakkelijkste vervoersoptie is uiteraard met de bus. Maar, er zijn ook leukere manieren om op Balaton Sound te geraken! Journey Of Sound organiseert namelijk een road trip via  Boedapest en Zamardi. Met een grote kudde Belgische feestbeesten vertrekt Journey of Sound vanuit België naar Balaton Sound voor de meest avontuurlijke roadtrip van het jaar. De 3 daagse stop in de nummer 1 feeststad van Europa, Boedapest, is slechts 1 van de hoogtepunten van deze road trip. Hier feesten onze knettergekke Belgen voor 3 dagen de pannen van het dak om daarna de laatste kilometers richting Balaton Sound 2019 af te leggen. 

De road trip kan je bovendien met eigen vervoer doen (wagen, caravan, …) of met onze felbegeerde party bus voor slechts €159 heen en terug.. We vertrekken gezamenlijk met de partybus vanuit België naar Boedapest op zondagavond 30 juni om 17h00 uit Gent (Yachtdreef 2), personen met eigen vervoer zijn welkom vanaf 11h op de camping in Budapest. Tijdens de road trip vallen ook leuke prijzen te winnen via onze Pimp My Ride wedstrijd en de Secret Checkpoints. 

Party Bus naar Balaton Sound

Wil je rechtstreeks naar Balaton Sound zonder onze Journey Of Sound road trip en eigen vervoer (en risico)? Dit kan met onze rechtstreekse Partybus van België richting Balaton Sound. Voor slechts €129 reis je heen en terug met de bus

Wanneer vertrekt het vervoer naar Hongarije en komen we aan op Balaton Sound Festival?

  • Vertrek Gent, Antwerpen, Brussel (*): dinsdag 2 juli 2018 
  • Aankomst op Balaton Sound Festival in Zamardi: woensdag 3 juli 2018 
  • Terugkeer van op Balaton Sound Festival in Zamardi: maandag 8 juli 2018 
  • Aankomst in Gent, Antwerpen, Brussel*: dinsdag 9 juli 2018 

(*) Precieze opstapplaatsen worden exact één week op voorhand meegedeeld via e-mail. 

Eigen vervoer naar Balaton Sound

Eigen vervoer naar Balaton Sound is natuurlijk ook een optie. Wie op eigen houtje naar Balaton Sound vertrekt en wil slapen op onze Belgian VIP camping, is welkom op de camping vanaf dinsdag 2 juli 2019 11 uur.