Scooter Trip


Dit jaar organiseert Journey of Sound  opnieuw een 3-daagse road trip voor tweewielers doorheen de Ardennen! Of je nu een Scooter, een Moped, een snorfiets of ander brommateriaal hebt, alles is welgekomen om samen met ons dit avontuur te beleven!

 

We beginnen aan onze Trip op vrijdag 21 juni in de brouwerij van Haacht met een memorabele kastelentocht, waarna we onze route verder zetten richting het hoogste punt van België: De Botrange!
Zaterdagochtend zetten we na een stevig ontbijt onze trip  verder richting La Roche en Ardenne via alle prachtige plekjes die de Ardennen ons te bieden heeft.
Zondagmorgen scheuren we met onze Scooter terug richting de brouwerij van Haacht langs kleine baantjes!


Hoeveel kost deze onvergetelijke Scooter Rally? En hoe zit het met ontbijt en overnachting?
De standaard inschrijvingsprijs van deze tocht bedraagt €99, hierin zitten: de unieke locaties, een gedetailleerd roadbook, avondfeestjes, logistieke ondersteuning, tal van activiteiten en spelletjes,...

We laten onze deelnemers zelf de keuze over waar ze slapen, dit kan op onze RallyCamping (€25) die gelegen is op elke aankomstplaats gedurende de trip..
Je kan er ook voor opteren om zelf een hotel in de buurt te zoeken!
Wat eten betreft hoef je u ook helemaal geen zorgen te maken, want voor maar €25 heb je ontbijt en avondeten!

 

Elke avond voorzien wij de nodige feestjes met onze eigen DJ’s en zal er gedurende de trip aan randanimatie zeker niets ontbreken!
Elke deelnemer maakt ook kans om een authentieke Camino te winnen, dit ongeacht of je nu zelf met een Moped, een Scooter of een Dax rijdt!
Tijdens de drie etappes op onze Trip vallen er punten te sprokkelen, het team dat bij de aankomst het meeste punten verzameld heeft wint de Camino!

Wat kan je verwachten op een typische dag in de Scooter Rally?
Op een typische dag starten we rond 8u met het ontbijt, waarna we tegen 10u onze Trip verder zetten. Via verschillende checkpoints komen we rond 18u aan op onze eindbestemming van de dag, waarna we gezamenlijk gezellig onze voetjes onder tafel schuiven. Dit natuurlijk gevolgd door een spetterend feestje!


Staat de band van je Scooter plat onderweg of moet je ‘s avonds wat sleutelen aan je scooter? Dan kan je altijd rekenen op onze pechverhelpingsdienst!

 

Welke essentiels moeten bij elke biker aanwezig zijn?

  • Natuurlijk een GPS of landkaart indien je de weg zou kwijt zijn geraakt tijdens de trip, of je gewoon eens wilt kijken hoe ver het nog is!

  • Aangepaste kledij aan het weer (zonnecrème, regenjas, …)

  • Een helm (hoe zotter, hoe liever)

  • Last but not least: je favoriete tweewieler (Scooter , Dax, Moped,...)


Wil je meer te weten komen over hoe je je inschrijft (alleen of in een team)? Of gewoon genieten van de aftermovie van vorig jaar?
Neem dan snel een kijkje op https://thescooterrally.com/tsr19 en reserveer snel je plaatsje!