Roadtrip plannen


Staat een roadtrip met je vrienden al een tijdje op je bucketlist, maar geen idee hoe je deze moet plannen? Don’t worry, want bij Journey of Sound plannen wij alles voor jullie!

Eerst en vooral, begin tijdig met het plannen van je roadtrip! Er komt veel kijken bij zo een roadtrip dus het is best dat je een paar maand vooraf eens samen zit met je vrienden om jullie plaatsjes te boeken en te beslissen of jullie zelf met de auto gaan of genieten van onze Partybus.

Wij plannen voor jullie alleszins al een week vol activiteiten en fun! Of je nu fan bent van cultuur, feesten of de beste DJ’s van over heel de wereld: wij hebben het allemaal!

Een roadtrip met Journey of Sound heeft echt voor ieder wat wils. Op deze roadtrip bezoeken we het beste van wat Boedapest te bieden heeft (City Parade, feesten in de Ruin Bars, Sightseeing,boat parties,...) en genieten van een wat welverdiende ‘chill-time’ op onze Deluxe Camping. 

Hierna roadtrippen we naar Zamardi, waar we samen met honderden andere jongeren een van de meest trendy festivals van Europa, Balaton Sound, onveilig gaan maken! Hier overnachten we op onze eigen Belgian VIP camping met alle nodige faciliteiten: ons eigen kapsalon,(cocktail)bars, strand aan het balatonmeer, stages (op de camping als op het festival), lockers,...

Een tweede tip bij het plannen van een roadtrip is: bekijk op voorhand al eens de route die je wil rijden! Google maps laat je nu ook gebieden offline downloaden zodat je tijdens een stop geen onnodige data moet verbruiken voor het vinden van een tankstation of winkel!

Plan op voorhand wie gaat voorschieten voor de brandstof en hoe jullie het gaan terugbetalen. Maar ook wie wanneer gaat rijden zodat jullie geen onnodige discussies hoeven te hebben die de sfeer van deze fantastische roadtrip kunnen bederven.

De laatste tip is puur praktisch, plan enkele dagen voor vertrek een dag waar jullie samen naar de winkel kunnen gaan voor alles wat jullie nog nodig hebben! 

En zorg dat jullie de dag van de roadtrip samen de auto inladen, zodat iedereen weet waar alles zit. En je niet op een snelwegparking heel de koffer moet legen omdat je rugzak met gsm ergens onder in de koffer ligt.