Roadtrip Europa


Wil je deze zomer echt eens op roadtrip in Europa samen met je vrienden? En dat voor een studentikoze prijs? We’ve got you covered!

The Balaton Roadtrip

Maak samen met honderden andere jongeren de roadtrip van je leven door Europa!

Ben je fan van feesten, cultuur en een hele hoop goede DJ’s en artiesten? Dan is dit écht de roadtrip door Europa voor  jou! We vertrekken vanuit België en maken via enkele checkpoints onze eerste stop in Boedapest, een bruisende stad met voor ieder wat wils. Hier in Boedapest overnachten we tweemaal op een Deluxe Camping met een groot zwembad, wat de perfecte verfrissing is na een lange dag in de auto of bus.

Eens opgefrist organiseren wij een muzikale city parade door het hartje van Boedapest waar we samen met honderden andere Belgen ons kleine landje gaan vertegenwoordigen. Hierna zakken we af naar de bekende Ruïn Bars, waar we niet één maar twee nachten zullen feesten! 

Tijdens deze twee overnachtingen in Boedapest laten we jullie ook tot tweemaal toe genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet op de camping. ‘ S avonds proeven we allemaal samen van de lokale specialiteiten die Boedapest te bieden heeft tijdens onze traditional dinners.

Op onze laatste stop van de roadtrip door Europa zakken we af naar Zamardi. Hier overnachten we op onze eigen Belgian VIP Camping, die op nog geen 5 minuten wandelen ligt van één van de meest trendy festivals van heel Europa, namelijk Balaton Sound Festival!

Dankzij onze eigen stage (mét Belgische DJ’s), (cocktail)bar, foodtrucks en massage- en kapsalon op de camping begin je helemaal voorbereid aan een zware festival nacht. 

Maar natuurlijk hebben we ook alle faciliteiten om rustig te kunnen bekomen van deze zware nacht, namelijk: ontbijtbuffet, douches, jacuzzi , pootje baden op het Balatonmeer… 

Als je niet genoeg kan krijgen van onze feestjes op de begane grond, dan zijn onze ‘boat parties’ een echte must. Drie uur lang feesten met drank all inclusive, en dit niet alleen het Balatonmeer maar ook op de Donau in Boedapest!

 

Wat zijn de noodzakelijke ingrediënten voor een onvergetelijke roadtrip door Europa?

Eerst en vooral, vrienden. Een roadtrip door Europa zou geen roadtrip zijn als er geen vrienden bij zijn om mee plezier te beleven.  Al is het maar om de brandstofkosten mee te delen, of om samen jullie favoriete nummers luidkeels mee te zingen!

Ten tweede, een goed gevulde spotify afspeellijst (tip: er bestaan al redelijk wat roadtrip afspeellijsten op spotify) om de lange uren in de auto door te komen!

En last but not least: een auto, busje, mobilhome,... Alles wat ook maar een beetje vooruit gaat kan gebruikt worden op een roadtrip door Europa, vergeet deze niet ook leuk in te kleden, want je gaat er ten slotte talloze leuke uren in beleven! Mocht je van plan zijn mee te gaan met de Journey of Sound Roadtrip doe dan zeker extra je best, en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van de ‘Pimp My Ride’ (twv. €500) actie!

Kan je nu al niet wachten tot deze zomer? Wel, wij ook niet! Dus schrijf jullie rap in voor deze niet te missen roadtrip door Europa via onze site www.journeyofsound.be.