Jongerenreizen


Journey of Sound organiseert elk jaar fantastische reizen voor jongeren tijdens de zomer. Samen met honderden andere jongeren gaan we op roadtrip naar het prachtige Boedapest. Daarna reizen we door naar Zamardi waar het Balaton Sound Festival plaatsvindt om te verblijven op onze Belgian VIP Camping samen met 1000 Belgische jongeren.

Journey of Sound Roadtrip

Maak samen met honderden andere jongeren de reis van je leven door Europa!

Ben je fan van feesten, cultuur en een hele hoop goede DJ’s en artiesten? Dan is dit écht de jongerenreis voor jou! We vertrekken vanuit België en maken via enkele checkpoints onze eerste stop in Boedapest, een bruisende stad met voor ieder wat wils. Hier in Boedapest overnachten we tweemaal op een Deluxe Camping met een groot zwembad, wat de perfecte verfrissing is na een lange dag in de auto of bus.

Eens opgefrist organiseren wij een muzikale city parade door het hartje van Boedapest waar we samen met honderden andere jongeren ons kleine landje gaan vertegenwoordigen. Hierna zakken we af naar de bekende Ruïn Bars, waar we niet één maar twee nachten zullen feesten! 

Tijdens deze twee overnachtingen in Boedapest laten we jullie ook tot tweemaal toe genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet op de camping. ‘ S avonds proeven we allemaal samen van de lokale specialiteiten die Boedapest te bieden heeft tijdens onze traditional dinners.

Op onze laatste stop van de reis zakken we af naar Zamardi. Hier overnachten we op onze eigen Belgian VIP Camping, die op nog geen 5 minuten wandelen ligt van één van de meest trendy festivals van heel Europa, namelijk Balaton Sound Festival!

Dankzij onze eigen stage (mét Belgische DJ’s), (cocktail)bar, foodtrucks en massage- en kapsalon op de camping begin je helemaal voorbereid aan een zware festival nacht. 

Maar natuurlijk hebben we ook alle faciliteiten om rustig te kunnen bekomen van deze zware nacht, namelijk: ontbijtbuffet, douches, jacuzzi , pootje baden op het Balatonmeer… 

Als je dan nog niet genoeg kan krijgen van onze feestjes op de begane grond, dan zijn onze ‘boat parties’ een echte must. Drie uur lang feesten met drank all inclusive, en dit niet alleen het Balatonmeer maar ook op de Donau in Boedapest!