Groepsreizen jongeren


Ben je samen met je vrienden nog op zoek naar een toffe groepsreis voor deze zomer? Geen nood, want bij Journey of Sound gaan we elke zomer met honderden andere jongeren op reis naar het prachtige Hongarije waar we Boedapest en Balaton Sound Festival onveilig gaan maken!

Een roadtrip met Journey of Sound heeft echt voor elke groep wat wils, of je nu fan bent van cultuur, feesten of de Beste DJ’s van de hele wereld: We’ve got you covered!

Op deze reis bezoeken we het beste van wat Boedapest te bieden heeft (City Parade, feesten in de Ruin Bars, Sightseeing,boat parties,...) en genieten we met de groep van een wat welverdiende ‘chill-time’ op onze Deluxe Camping. 

Hierna reizen we naar Zamardi, waar we samen met honderden andere jongeren een van de meest trendy festivals van Europa, Balaton Sound, onveilig gaan maken! Hier overnachten we op onze eigen Belgian VIP camping, waar elke groep zijn eigen afgebakend deeltje heeft! Onze camping is voorzien van alle nodige faciliteiten: ons eigen kapsalon,(cocktail)bars, strand aan het balatonmeer, stages (op de camping als op het festival), lockers,...

Natuurlijk kunnen grotere groepen jongeren bij ons ook terecht! Wil je samen met vrienden, vereniging, studentenclub,... mee met Journey of Sound? En zijn jullie met een groep groter dan 10 personen? Stuur ons dan rap een mailtje naar info@journeyofsound.be en laat weten met hoeveel jullie zullen zijn. Dan zorgen wij dat jullie groep extra in de watten wordt gelegd!