Bucketlist ideeën


Heb je nog enkele plaatsjes over op je Bucketlist? En een nog een weekje vrij tijdens de zomer? Dan zijn hier nog enkele ideeën om je bucketlist echt volledig af te maken!

  • Een roadtrip: Dit is éécht een must op iedereen zijn Bucketlist! Een roadtrip is echt het ultieme gevoel van vrijheid, bepaal zelf waar en wanneer je vertrekt en welke tussenstops je maakt. Nog een leuk idee nodig voor een roadtrip? Ga dan zeker mee met Journey of Sound, zij organiseren een fantastische roadtrip naar Boedapest en Balaton!

  • Balatonsound festival: Een van de meest trendy festivals van het moment, en een echte aanrader voor iedereen die fan is van EDM! Klinkt dit letterlijk als muziek in je oren? Dan is een reis met Journey of Sound echt iets voor u, met onze eigen stage op Balaton én op onze camping kom je zeker niets tekort!

  • Probeer eens Yoga: Staat Yoga al een tijdje op je Bucketlist? Maar nog nooit de stap durven zetten om dit eens te proberen? Op Journey of Sound bieden wij gratis Yoga-sessies aan, zo kan je direct genieten van de voordelen die Yoga te bieden heeft (flexibiliteit, verminderen van stress,...) zonder te moeten bij betalen!

  • Een citytrip: Voor de mensen die nog nooit een citytrip gedaan hebben, of er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen is Journey of Sound echt het van het! We bezoeken de mooie stad Boedapest en leren al haar facetten kennen, zelfs tot aan haar traditioneel eten toe! 

  • Beleef een echte Boatparty: Zijn feestjes op de grond iets te ouderwets voor jou? Heb je liever iets nieuws? Dan hebben we bij Journey of Sound niet één maar twee Boat Parties waar je het beste van jezelf kan geven!

Nog steeds niet genoeg redenen waarom Journey of Sound eigenlijke het enige item op je Bucketlist moet zijn? Check dan snel eens www.journeyofsound.be en kom te weten wat wij nog allemaal voor jullie in petto hebben!