Balaton Sound Tickets


Via Journey Of Sound koop je gemakkelijk tickets voor Balaton Sound 2019. Wil je graag mee op onze road trip naar Balaton Sound 2019 via Boedapest en Zamardi of gewoon op onze Belgian VIP camping verblijven? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Bij alle formules krijg je de optie om een Balaton Sound ticket te kopen. Wij hanteren dezelfde ticketprijs als Balaton Sound zelf.

FULL STORY 

Met tickets voor de full story geniet je van de roadtrip en belgian VIP camping! Dit is inclusief 7x ontbijt, zwembad, feest in budapest, 2x dinner, gratis drinkmomenten en hier een daar een shotje. Je geniet van alle voordelen van de roadtrip en het volledige programma van Journey Of Sound in Zamardi. 

ROAD TRIP ONLY

Je kan bij Journey Of Sound ook louter meerijden wanneer je niet wil/kan kamperen op de Belgian VIP Camping. Je geniet met deze tickets van alle voordelen van de roadtrip en het volledige programma van Journey Of Sound in Budapest en deels in Zamardi. 

CAMPING ONLY

Heb je jouw Balaton Sound ticket al? En wil je graag samen met 1000 andere Belgen op de Belgian VIP camping liggen? Of ben je gewoon iemand die zich meer amuseert op de camping als op het festivalterrein? Kies dan voor de camping only optie en geniet 24/24 van de fantastische zomerse sfeer die op de Belgian VIP camping heerst! Je geniet van alle voordelen van de Belgian VIP Camping en het volledige programma van Journey Of Sound in Zamardi. 

 

Je kan bij iedere ticket optie ook Balaton Sound Tickets kopen!