Balaton Sound Prijs


De ticketprijs voor Balaton Sound zijn één van de goedkoopste van Europa. De prijzen variëren van welke formule je neemt. Zo heb je een dagpas voor Balaton Sound maar je kan ook gedurend een volledig festival genieten van de zon aan het Balatonmeer.

Elk jaar komt Balaton Sound met een rijkelijk gevuld aanbod van muziekgenres en artiesten. Zij strikken dan ook jaarlijks de top dj’s en artiesten van het moment. De prijzen voor dit onvergetelijk festival zijn dan zeer laag in vergelijking met andere festivals in Europa.

De prijzen voor eten en drank liggen zoals de ticketverkoop zeer gunstig voor de studenten onder ons. Qua food is er voor iedereen wat lekkers. Er is een uitgebreid aanbod voor veganisten, vegetariërs en vlees liefhebbers. 

Journey of sound biedt ook een goedkope roadtrip aan naar Balaton Sound. Met een 3 daagse stop in het ongelofelijke Boedapest. Het uitgaansleven in Boedapest kent ook goedkope prijzen. De prijs voor een vodka-redbull of pintje ligt aanzienlijk lager dan in België.