Balaton Sound Festival


Balaton Sound Festival is een van Europa's grootste festivals voor elektronische muziek. Het festival vindt plaats aan de zuidelijke kant van het Balatonmeer in Hongarije en heeft een programma met veel grote internationale artiesten en dj's. Balaton Sound Festival is geboren door de organisatoren van het Sziget-festival.

Door de enorme bekendheid van het festival zijn de toegangskaarten vaak al in de voorverkoop uitverkocht. Omdat het festival in de zomer is en een epic muziekprogramma heeft, trekt Balaton Sound Festival muziekliefhebbers vanuit heel Europa aan. Ook in België is Balaton Sound Festival zeer aantrekkelijk. Vorig jaar zijn er maar liefst 8.000 Belgen naar het Balatonmeer afgereisd. In 2019 hopen wij met Journey Of Sound af te zakken naar Balaton Sound Festival met meer dan 10 000 Belgen! Help jij ons om dit record te verbreken?

Wat valt er allemaal te beleven op Balaton Sound Festival met Journey Of Sound?

Je zult je geen moment vervelen! Op de Belgian VIP Camping vlakbij Balaton Sound Festival (5 nachten) zijn er de hele week activiteiten georganiseerd gaande van yoga on the beach tot verschillende workshops en leuke wedstrijden.

Geen zin om actief te zijn? Ga dan lekker chillen aan het strand naast je tent aan het balatonmeer, neem een frisse duik in ons zwembad of drink een lekkere cocktail aan onze beach bar. 

Neem zeker een kijkje op www.journeyofsound.be om alle verschillende activiteiten te ontdekken.

Wat valt er allemaal te beleven op het festivalterrein van Balaton Sound Festival ? 

Naast de ongelofelijk vele artiesten en zotte podia zijn er nog tal van randactiviteiten te beleven op Balaton Sound Festival. Doe eens zot en neem een ritje op hun gigantisch reuzenrad, vaar mee op één van hun legendarische boat parties, geniet van de vele circusacts en nog veel meer.

Ontdek alle activiteiten op www.balatonsound.com